Jouw inzet maakt het verschil!

Veldwerkdag 2021
Veldwerkdag 2021

Het lijkt misschien cliché, maar zonder vrijwilligers kan onze mooie vereniging niet bestaan. Van coachen en trainen van jeugdteams, tot het onderhoud van ons clubhuis. Van het draaien van de kantine tot het bijhouden en verzorgen van materialen. We hebben de inzet en het enthousiasme van (oud)leden, familie en betrokkenen hard nodig om te zorgen dat onze club sportieve en verenigingsactiviteiten kan aanbieden voor jong en oud. 

Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor de volgende functies:
Key-user: jij voelt je thuis in ons clubhuis en vindt het leuk om onze kantinefaciliteiten te openen aan het begin van de dag en/of aan het einde van de dag te zorgen dat alles netjes wordt afgesloten. Je bent samen met het aangewezen team dat kantinedienst heeft verantwoordelijk voor kassa, het bijvullen en uitserveren van drinken/snacks en dat alles er netjes uitziet om spelers en bezoekers te ontvangen.
Coach/Trainer: met name voor onze jeugdteams zijn we op zoek naar leden of ouders die het spelletje kennen of zich eigen willen maken, en de teams willen trainen en begeleiden bij wedstrijden.

Spreekt een van bovenstaande functies jou aan? Mail dan naar: bestuur@dvhamstelveen.nl

Altijd welkom!

Als vereniging organiseren we activiteiten zoals toernooien, clinics, bijeenkomsten en quizavonden. We doen dan graag een beroep op onze vrijwilligers om bijvoorbeeld de bar te draaien of mee te organiseren. We hebben een harde kern van zeer actieve (familie)leden maar mensen die een extra handje kunnen en willen helpen zijn altijd welkom!

Heb je ook specifieke kennis of een netwerk waarmee je ons denkt te kunnen helpen? Schroom niet om contact op te nemen om te bespreken wat je voor DVH kunt betekenen. Mail dan naar: bestuur@dvhamstelveen.nl

“Een club zoals DVH verdient het om aandacht en tijd van leden en vrijwilligers te krijgen.
Het is een tweede thuis voor jong en oud!”

Uniform_commissie