OUDERAVOND DVH

25 Januari heeft de jeugdcommissie een ouderavond georganiseerd. Zo’n 20 ouders zijn door Brigitte en Mariek geïnformeerd over wat er dit seizoen allemaal op de agenda staat:

Workshop horeca-avond: dinsdag 14 februari as. 20.00 uur. Elk team zal net als bij andere verenigingen kantine diensten moeten gaan draaien. De horeca commissie zal deze avond alles uitleggen over het draaien van een kantinedienst.
Opgeven via secretaris@dvhamstelveen.nl

Softbal jeugd en Slowpitch clinic: zaterdag 4 maart wordt er in De Meent van 12.00-13.15 uur een gratis softbal clinic georganiseerd voor meisjes die interesse hebben in softbal ( 5-11 jaar). Vraag je buurmeisje, nichtje, vriendinnetjes, klasgenootjes voor deze leuke clinic. Opgeven via jeugd@dvhamstelveen.nl
Ouders die willen kennismaken met slowpitch zijn op deze middag van harte welkom om zelf een training te volgen. Dit is van 13.30-15.00 uur. Ook deze training is gratis. Geef je op via jeugd@dvhamstelveen.nl Vraag geïnteresseerde buren, vrienden en kennissen mee te doen.

Score-avond: dinsdag 28 februari en dinsdag 7 maart score op papier. dinsdag 14 maart scoren op tablet. Het is van groot belang dat elk team minimaal 2 scoorders heeft. Tijdens deze workshop worden de beginselen van het scoren (op papier en tablet) uitgelegd. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Geef je op via: tc@dvhamstelveen.nl

Veldwerkdag: zaterdag 11 maart. Ook DVH doet mee aan de NL Doet dag op 11 maart. Om alles weer startklaar te maken voor het nieuwe seizoen is er hulp nodig. Vele handen maken licht werk. Deze dag wordt afgesloten met Beer & Burgers
Zet het alvast in de agenda. Meer informatie hierover volgt nog.

DVH uniform: De uniformcommissie heeft veel kleding besteld bij de leverancier. Zodra dit geleverd is zal er een kledingverkoop dag in de kantine plaatsvinden. Houd de nieuwsbrief en Facebook pagina in de gaten.

Vrijwilligers: Ook is er gesproken over de zoektocht naar vrijwilligers. De video hieronder is een goede inspiratie om eens na te denken over het belang van vrijwilligers voor clubs in het algemeen, en zeker ook DVH.

 

Tags: No tags

Comments are closed.