grote-clubactie-logo2

De Grote Clubactie is van start!

En hoe meer loten we verkopen, hoe meer opbrengst voor DVH! Want van elk verkocht lot gaat Euro 2,40 naar DVH. Dat lijkt niet veel, maar als Iedereen binnen de club zich inzet om loten te verkopen kan dit een mooi bedrag opleveren voor onze club! En met elk lot maak je kans op mooie prijzen. De Grote Clubactie loopt van 23 september tot en met 13 november 2023.

Hoe kan ik loten (ver)kopen?
Dit is super makkelijk! Alles kan digitaal snel en veilig, via onderstaande link kom je op de DVH -pagina.
https://lot.clubactie.nl/lot/klm-honk-softball-d-vliegende-hollanders/4896101

Je kiest het aantal loten die je wilt kopen (1, 2, 3, 4, 5, anders) en vult de voornaam van de verkoper in, hier kan de koper dus jouw naam als DVH-lid opzoeken. Zo komt de verkoop op jouw conto! Vervolgens vult de koper eigen gegevens in, zoals voorletters, achternaam, e-mail adres en IBAN waarmee de loten worden afgerekend. Nog even aanvinken om toestemming te geven, versturen en de loten zijn gekocht! De loten worden verstuurd naar het ingevulde e-mail adres.

Wat gebeurt er na de verkoopperiode?
Op 28 november vindt de trekking plaats van De Grote Clubactie. We hopen dan natuurlijk dat degenen die onze club hebben gesteund ook in de prijzen vallen! En eind december wordt het bedrag dat we opgehaald hebben met loten uitgekeerd aan DVH.

Meer weten over De Grote Clubactie?
Ga naar www.clubactie.nl.

Tags: No tags

Comments are closed.