Familie mixtoernooi 2017

Een zonovergoten 2e Pinksterdag, ruim 50 deelnemers, 5 teams en vooral heel veel lol. Het DVH Familie mixtoernooi, ter gelegenheid van de 55ste verjaardag van DVH, was een geslaagde dag! Met de flitsende namen Yellow Arrows, Blue Stars, Orange Lightning, Green Dots en Pink Squares gingen de teams in vier wedstrijdrondes met elkaar de strijd aan. Qua samenstelling konden de teams haast niet diverser, de leeftijd varieerde van 5 tot in de 50 en onervaren moeders stonden aan slag tegenover ervaren junioren. De wedstrijden werden er niet minder spannend om.

We zagen geweldige switch swings, mooie vangballen, supersnelle sprints (die bij een aantal toch wel geleid hebben tot wat dinsdagochtend spierpijn) en zelfs de allerjongsten hebben dankzij hilarische fouten in het veld puntjes kunnen scoren. Het teamgevoel zat bij iedereen, mede dankzij de motiverende inzet van de team captains, er bij iedereen goed in. Scheidsrechters mochten komische of mooie acties belonen met Emoticon stickers (tja, wie verzint het nou om met een omgekeerde knuppel te slaan?), stickers verzamelen werd naarmate de dag vorderde een prestige kwestie. Jong en oud pronkten dan ook trots met stickers op hun shirts. De organisatie heeft alles bekwaam in goede banen geleid en vrijwilligers achter de bar hebben spelers en toeschouwers weer top voorzien van drinken, tostiā€˜s, snoep en uiteraard, gezien het zonnetje, van ijsjes.

Maar er kan maar een winnaar zijn, bij de prijsuitreiking mocht het team Yellow Arrows het trofee in ontvangst nemen. Daarna heerlijk met elkaar nagepraat over de mooie acties tijdens de BBQ, die uitgeserveerd werd door twee bevlogen vaders. De organisatie wil langs deze weg iedereen die mee heeft gedaan en mee heeft geholpen enorm bedanken!

Tags: No tags

Comments are closed.