Zonder vrijwilligers geen DVH
Wij zijn erg blij met onze vrijwilligers; Zonder inzet van deze mensen kan onze vereniging niet functioneren. Elke week spannen meerdere mensen zich op hun manier in voor DVH. Hier kom je onder andere trainers en coaches tegen, barpersoneel, scheidsrechter en redacteurs.

Voor de onderstaande vacatures zijn wij op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de leukste vereniging van Amstelveen, neem dan direct contact op via bestuur@dvhamstelveen.nl

Ambassadeur/ Promo Coach

Graag willen we de bekendheid van DVH vergroten onder bij de inwoners van Amstelveen. Hiervoor zullen we verschillende promotie activiteiten ingezet worden, waarvoor we op zoek zijn naar club ambassadeurs. Vind jij het leuk om met mensen om te gaan, en bij winkelcentra potentiële leden te informeren over onze club? Dan horen we graag van jou!

(Verwacht aantal uren per 2 a 3 weken: 4)

Online Content Coach

We zijn op zoek naar iemand die graag de website en de Facebookpagina up to date houdt. Je reviewt de informatie die we van onze leden of andere vrijwilligers ontvangen en daarna zet je het op onze website en/of Facebook pagina. Het onderhouden en bouwen van de website gebeurt door onze webmaster Theo Hubenet en Brigitte Schouten.

(Verwacht aantal uren per week: 2)

Sponsor Coach

We kunnen wel iemand gebruiken die zich wil focussen op de verschillende sponsorprogramma’s die we hebben. Binnen een leuk team krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Mede sponsor coaches zijn: Peter Leene, Billy Hubenet & Bruce Verweij.

(Verwacht aantal uren per week: 2)

TC Coach

Als lid van de TC werk je samen met de JC om van DVH een kwalitatief goede vereniging te maken. Het gaat hier voornamelijk om het voorbereiden van het seizoen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de senioren softbal tak binnen DVH. Je mede coaches zijn: Peter Leene, Marjan Groot & Bruce Verweij.

(Verwacht aantal uren per week: 4)