Voor het jonge talent en de gearriveerde topper
Ben jij een jong talent of een gearriveerde topper? Met honderden honkslagen op je naam of zonder ervaring met honkbal? Bij DVH kun je op elk niveau deze mooie sport beoefenen. Om jouw talent te ontwikkelen, kan je bij ons het hele jaar door verschillende clinics en trainingen volgen. Verbeter jouw werptechniek en precisie met een pitchertraining, vergroot je tactisch inzicht met een training voor catcher of krik je slaggemiddelde op met een slagclinic. Want een goede honkballer is compleet en heeft alle facetten van het spelletje onder de knie.

Meer dan alleen presteren bij DVH
Honkballen bij DVH is meer dan presteren. Bij ons maak je als kind vrienden voor het leven en vind je gezelligheid. Ook staan we bekend om de betrokkenheid van de ouders van onze jongere generatie talenten. Ouders die klaar staan om hun kind te coachen en jeugdteam naar een uitwedstrijd te rijden. Benieuwd hoe het er bij DVH aan toegaat? Kom gerust eens langs in ons nieuwe clubhuis in het Sportpark West, hét sporthart van Amstelveen.

Seizoen 2018 telt DVH 4 senioren honkbalteams en maar liefst 5 jeugd honkbal teams. Maak kennis met deze teams via de teampagina’s.

Meld je aan voor een proeftraining>>

Lees de regels van honkbal>>

Spreekt dit je aan, klik hier om je meteen aan te melden!