Het is de laatste tijd stil geweest rond de Toernooicommissie maar dat betekent niet dat we niets hebben gedaan. De kans is groot dat we dit jaar met twee internationale toernooien gaan uitpakken waar natuurlijk ook een team van DVH aan gaat deelnemen. In het weekend van 13-14 juni zijn we bezig met een internationaal fastpitch toernooi voor de mannen waarvoor de inschrijfperiode nu loopt en de teams zich al aanmelden. Hierover meer in een volgende DVH-nieuwsbrief. 

Al in het laatste weekend van maart (28-29 maart) staat er een internationaal mannen/mixed slowpitch toernooi op het programma. We hebben het streven hier een jaarlijks terugkerend toernooi van te maken en hebben het toernooi de naam gegeven van ‘First Annual Thuysplaet toernooi’. Teams uit Europa en Nederland zullen hieraan deelnemen en afhankelijk van de aanmeldingen zal het een mannen en/of een mixed toernooi gaan worden. Het streven is om 8-16 teams aan dit toernooi te laten deelnemen, de wedstrijden zullen 1 uur duren en op drie verschillende velden worden gespeeld (afhankelijk van het aantal deelnemende teams). De verwachting is dat de wedstrijden alleen in het weekend van 28-29 maart gaan worden gespeeld maar als er echt veel teams gaan deelnemen kan het gebeuren dat we wellicht op vrijdag 29 maart al beginnen met wedstrijden. De komende dagen weten we hierover meer en gaan we in de volgende nieuwsbrief met jullie delen.

Maar er gaat niet alleen gespeeld worden. Het is de bedoeling om zaterdagavond 28 maart een BBQ te organiseren en aansluitend een feestje te hebben. Dat is natuurlijk niet alleen voor de deelnemende teams, de begeleiding, organisatie en scheidsrechters maar is voor iedereen die hierbij aanwezig wil zijn. Ook hierover zal meer informatie komen maar houd de datum alvast vrij!

Natuurlijk is dit een hele onderneming en wordt dit georganiseerd door een handjevol mensen, maar voor het toernooi hebben we vrijwilligers nodig en doen we een beroep op jullie. Denk hierbij aan de kantinebezetting, lunches die we voor de teams klaar willen maken, (veld)scheidsrechters, de organisatie van de BBQ en het feest, contactpersonen voor de teams en assistentie rondom de velden. Ben je van plan om toch langs te komen en wil je iets voor de club doen geef je dan op bij de Toernooi Commissie (Stanneke, Brigitte of Menno).

In de volgende nieuwsbrief meer informatie en houd ook de website in de gaten.

De Toernooicommissie.

Slowpitch toernooi 2020