Kom binnen!
Wie komt er niet graag over De Thuysplaet? Jouw team aanmoedigen, de winst vieren, lekker lunchen of dineren? Het kan allemaal bij de Thuysplaet – het start- en eindpunt van elk bezoek aan DVH. Uiteraard kan je in De Thuysplaet ook een hapje eten. Van een broodje kroket aan de bar tot een saté bij kaarslicht. Met zijn tweeën na je training of in groot gezelschap.

Mobiele catering 
Wil je de wedstrijd niet missen? Geen probleem, onze mobiele cateringservice komt bij je langs met koffie, thee, gebak, koek, chips, ijs en nog veel meer. Heb je een speciale bestelling? Bel ons even en wij komen het brengen aan de zijlijn.

Weggaan is best lastig
Eén nadeel van De Thuysplaet: weggaan is best lastig. Niet alleen door ons uitgebreide horeca aanbod maar ook door de gezelligheid van spelers, ouders en natuurlijk de bediening. Want onze vereniging is meer dan alleen een sportvereniging. DHV is een vereniging voor het leven, met De Thuysplaet als kloppend hart waar iedereen samenkomt.

Unieke eventlocatie 
Zoek je een sportieve locatie om een vergadering of feest te organiseren in een besloten omgeving? Ook dan kan je bij De Thuysplaet terecht. Zo worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd voor onze leden en genodigden. Maar ook onze sponsoren weten De Thuysplaet goed te vinden voor meetings.

Wanneer kom jij langs?
Kom langs en vraag naar de mogelijkheden, bellen kan natuurlijk ook. Voor een afspraak of informatie: Jette Israel tel: 020-792 02 02