Durf jij BeeBall aan?
Vangen, slaan, pitchen en sliden – je moet het maar durven. En leren, want hard gooien en slaan kan je niet meteen. Dat leer je door BeeBall te spelen: het honkbalspel voor honkbaltalenten in de dop van 5 tot en met 10 jaar. Durf jij BeeBall aan? DVH heeft twee teams in de Major League en 2 teams in de Rookie League. Voor nieuw talent is er alitjd een plekje in een team. We trainen op woensdagmiddag. Kom jij een keer meedoen?

Jouw eerste kennismaking met honk- en softbal
BeeBall is voor jonge kinderen de eerste kennismaking met honk- en softbal. Het speelveld is kleiner, net als de teams. Daardoor zijn de rookies altijd in beweging. Kinderen raken vertrouwd met slaan en vangen. Maar ook met sportiviteit, presteren en samenwerken in een team. Tegelijkertijd ontwikkelen ze op speelse wijze hun oog-handcoördinatie. De begeleiding van onze BeeBallers is uitstekend geregeld. Ze worden op alle fronten ondersteund door betrokken ouders die coachen, toezicht houden, brengen en halen.

Kijk hier naar de pagina’s van de Beeball teams: beeball Major League team, beeball Major League 2 ‘Dragons’ , beeball rookies Rabbits, beeball rookies Monkeys.

Meld je aan voor een proeftraining>>
Lees de regels van BeeBall>>

Spreekt dit je aan, klik hier om je meteen aan te melden!